Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Hiperkarma Akusztik


Hangvilla Veszprém

2017. november 27. 19:00

A Hiperkarma akusztikus koncertjén dalaik vonósokkal, fúvósokkal és vokalistákkal kiegészülve, teljesen új hangzással szólalnak meg.

Minden dalhoz a karakterének megfelelő hangszerelést készítenek; a „dobmegabasszus” mellett fuvola, szaxofon vagy akár hegedű és trombita is szól majd. Előkerülnek olyan Hiperkarma-dalok amelyeket már nagyon régen - akkor is csak ritkán -, illetve néhány esetben még sosem játszott el a zenekar. Vannak dalok, amelyek különleges helyszíneket és különleges hangszerelést igényelnek. Nem minden dal működik hangos klubkoncerteken és fesztiválokon, viszont a zenekar nagyon szereti őket. A vétó, a tesséklássék, a padaba, valamint az új lemez több dala éppen ilyen.
„Kezdek hajlani az akusztikusabb dolgok felé, jobban szeretem énekelni a lassabb dalainkat, és szeretek csendesebben játszani. Kezdek ráébredni, hogy ami hangos, az nem feltétlenül erőteljesebb és dinamikusabb a visszafogottnál” - nyilatkozta nemrég Bérczesi Róbert frontember és dalszerző.